Forside » Kraft-appen

Kraft-appen

Kraft-appen

Dalane Energisalg har utviklet en app for alle våre strømkunder som skal hjelpe med å bedre holde oversikt over forbruket ditt. Du får strømprognoser på hva du kommer til å bruke neste dag, og forventet forbruk for måneden. Du har lett tilgang til tidligere fakturaer, som du enkelt kan laste ned i PDF format.

Trenger du tips til hvordan du kan spare strøm hjemme? Det finner du også, lure tiltak som kan hjelpe deg å spare strøm hver måned, som du kanskje ikke tenker over selv.

Dalane Energisalg er et lokalt strømselskap som vil at privatpersoner skal støtte lokalsamfunnet sitt. Derfor har vi kommet opp med et fordelsprogram som vi kaller #HandleLokalt. Dette fordelsprogrammet gir kundene våre eksklusive tilbud i lokale forretninger samtidig som vi tilbyr bedrifter en gratis reklame plattform til og vise frem seg selv og deres tilbud. Ta kontakt om bedriften din ønsker og være med i fordelsprogrammet.

Appen er utviklet slik at den skal være lett å forstå og enkel å navigere seg igjennom. Men skulle du ha problemer eller noen spørsmål er det bare og ta kontakt så vil en av våre kompetente ansatte hjelpe deg.

 

Velkommen

På Hjem siden har du oversikt over alle funksjonene i appen — Neste dag, Forbruk strøm, Faktura, Fordelsprogram, Sparetips, Spotpriser og Innstillinger. 

Neste dag

Strømprognose Neste Dag viser hva du brukte i strøm i går, hva du brukte i strøm i dag og hva du vil bruke i strøm i morgen. Beregningen inkluderer både strøm- og nettkostnader. 

Forbuk

Rapporten viser forbruket i norske kroner fordelt per måned. Visningen gir et bilde av historiske data hvis man blar seg tilbake i tid, og en måned prognose hvis måneden ikke er ferdig ennå. 

Faktura

Her kan du bla deg tilbake til tidligere måneder og så informasjon om forbruket. For perioder som er lukket og fakturer, kan du enkelt laste ned PDF-kopi ved å trykke på PDF-ikonet. Faktura blir tilgjengelig innen en dag etter utsendelse. 

Fordelsprogram

#handlelokalt er fordelsprogramet til Dalane Energisalg. Fordelsprogramet gir deg som kunde tilgang på eksklusive tilbud, og lokale aktører en plass å vise seg frem.